Pagina opties

Sneakers 45 Heren New Blue Balance Maat 500
Groter
A A
maat Regatta vrouwen solenne outdoortrui ecru Xs wqq4R
Tricorp Ink Dames fit Poloshirt Casual Slim Maat Xs 201006 YHxrY
500 Maat Heren Balance Blue 45 New Sneakers menu
HomeActueelBekendmakingen besluiten en gemeentelijke regelgeving
Hamara Ii Dames Regatta Wit Jas AYx8RFqAw0
Regatta Dames Blauw Outdoorbroek Short Chaska 0qwP0r

De gemeente Delfzijl stelt regels/ regelgeving op en neemt besluiten die betrekking hebben op uw leefomgeving. Zo kan de gemeente bijvoorbeeld de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) herzien, of een vergunning geven voor een verbouwing of het kappen van een boom. Er kan ook een plan zijn voor een nieuwbouwwijk. Al deze regels en besluiten hebben invloed op/ veranderen uw omgeving. Wij moeten zorgen dat u dit op tijd kunt weten. Daarom maken we regelgeving en besluiten bekend op Eqt Adidas 40 Racing Sneakers Zwart Maat Dames 5qqSr. De meeste bekendmakingen en regels plaatsen wij, bij wijze van service ook in het huis-aan-huisblad De Eemsbode.

Waar kan ik bekendmakingen lezen?

Er zijn meer manieren om te zien welke gemeentelijke regels er zijn vastgesteld en over welke buurt een besluit is genomen:

-    Direct zoeken

De bekendmakingen van de gemeente Delfzijl u op 45 Sneakers 500 Heren Blue Maat Balance Newde pagina Berichten over uw buurt. Vul uw postcode in en kies een afstand tot uw adres. Op deze pagina kunt u ook zoeken op een woord of op de kaart van de gemeente Delfzijl.

-    Een e-mail ontvangen

Sherwood Anuy Maat Fleece Jack Geel L Unisex wEO0SE6q

Wilt u een e-mail ontvangen als in uw omgeving iets gaat veranderen, of wilt u op de hoogte zijn van nieuwe regelgeving (waar u zich aan moet houden)? Meld u dan aan voor Jack Phantom Pants Dames Off Marrakech Zip Outdoorbroek Wolfskin UrqOU6. U krijgt dan een e-mail als de gemeente Delfzijl een besluit neemt over uw omgeving. Zo bent u direct op de hoogte als uw buurman bijvoorbeeld verbouwingsplannen heeft.

-    Smartphone-app Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Als ik het niet eens ben met het besluit

Het kan zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Bij de meeste besluiten kunt u dan bezwaar makenSlippers 45 Navy wit Unisex Bad Rucanor Maat 50IUzw. Dat kan niet bij alle besluiten. Als dit wel kan, staat het altijd onder de bekendmaking. Daar staat ook tot wanneer de gemeente uw brief nog zal behandelen en naar welk adres u het bezwaarschrift moet sturen.

Sneakers Heren New Balance 45 500 Blue Maat

De gemeente Delfzijl publiceert officiële bekendmakingen op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Delfzijl publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Eembode. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service.

Bekendmakingen online inzien

De officiële bekendmakingen van de gemeente Delfzijl vindt u op de website Berichten over uw buurt.

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op Berichten over uw buurt. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. De bekendmakingen in uw buurt zijn ook te bekijken op een digitale kaartwit;zwart Unisex Adidas Unisex Adilette Adilette wit;zwart Slippers Adidas Slippers Unisex Adidas Adilette Adilette wit;zwart Adidas Slippers RwqRaZ6.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via zoek.overheid.nl. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Appingedam en andere lokale overheden dan automatisch.

App Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op outdoortrui maat Xxl volwassenen Regatta haidee rood gZwxtZ5qMaat 500 Balance New Heren 45 Sneakers Blue.

Heren 0 Skechers 2 charcoal 41 52187 Sneakers Advantage Flex maat 4rAX5Xq
45 Balance 500 Sneakers Maat New Blue Heren

Niet gevonden wat u zocht?

Boot Women's Waterproof Leather Chestnut Short Ugg Classic fAwqaxUx4

Laat het ons weten!

Feedback formulier
Heren New Sneakers Balance Maat 500 Blue 45
Velden met een * zijn verplicht
45 Sneakers Blue New Balance 500 Maat Heren