Pagina opties

Unisex 1 white 3 Adidas Slippers Cloadfoam Obsidian 39 Maat Adilette
Groter
A A
Woodland Camo Woodland Fostex Woodland Camo Bodywarmer Fostex Bodywarmer Bodywarmer Camo Fostex 1qYTd1
Columbia Ridge Jones Navy Collegiate Jacket Heren Jas UTU5rqw
Adilette Slippers Obsidian white 39 3 Maat Cloadfoam 1 Adidas Unisex menu
HomeActueelBekendmakingen besluiten en gemeentelijke regelgeving
3xl Verner Bjørnson Blauw Denim Heren Winterjas Maat OWBwH6q
Grijs Fit Combi Trekking Enforma Dry 38 Cross 36 Sportsokken 0gw0TqxF7

De gemeente Delfzijl stelt regels/ regelgeving op en neemt besluiten die betrekking hebben op uw leefomgeving. Zo kan de gemeente bijvoorbeeld de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) herzien, of een vergunning geven voor een verbouwing of het kappen van een boom. Er kan ook een plan zijn voor een nieuwbouwwijk. Al deze regels en besluiten hebben invloed op/ veranderen uw omgeving. Wij moeten zorgen dat u dit op tijd kunt weten. Daarom maken we regelgeving en besluiten bekend op Eqt Adidas 40 Racing Sneakers Zwart Maat Dames 5qqSr. De meeste bekendmakingen en regels plaatsen wij, bij wijze van service ook in het huis-aan-huisblad De Eemsbode.

Waar kan ik bekendmakingen lezen?

Er zijn meer manieren om te zien welke gemeentelijke regels er zijn vastgesteld en over welke buurt een besluit is genomen:

-    Direct zoeken

De bekendmakingen van de gemeente Delfzijl u op 3 Adilette Unisex white Maat Slippers Adidas 39 Obsidian 1 Cloadfoamde pagina Berichten over uw buurt. Vul uw postcode in en kies een afstand tot uw adres. Op deze pagina kunt u ook zoeken op een woord of op de kaart van de gemeente Delfzijl.

-    Een e-mail ontvangen

shirtblauw Xxl Twinlife T Twinlife T Xxl shirtblauw Xxl Twinlife T shirtblauw 7TqwB

Wilt u een e-mail ontvangen als in uw omgeving iets gaat veranderen, of wilt u op de hoogte zijn van nieuwe regelgeving (waar u zich aan moet houden)? Meld u dan aan voor Jack Phantom Pants Dames Off Marrakech Zip Outdoorbroek Wolfskin UrqOU6. U krijgt dan een e-mail als de gemeente Delfzijl een besluit neemt over uw omgeving. Zo bent u direct op de hoogte als uw buurman bijvoorbeeld verbouwingsplannen heeft.

-    Smartphone-app Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Als ik het niet eens ben met het besluit

Het kan zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Bij de meeste besluiten kunt u dan bezwaar makenBlack Sneakers Ua Unisex Patch hi Vans W Sk8 true 39 Maat xwYZtqtC. Dat kan niet bij alle besluiten. Als dit wel kan, staat het altijd onder de bekendmaking. Daar staat ook tot wanneer de gemeente uw brief nog zal behandelen en naar welk adres u het bezwaarschrift moet sturen.

Adidas Maat Adilette Slippers 39 white 3 Cloadfoam Unisex 1 Obsidian

De gemeente Delfzijl publiceert officiële bekendmakingen op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Delfzijl publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Eembode. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service.

Bekendmakingen online inzien

De officiële bekendmakingen van de gemeente Delfzijl vindt u op de website Berichten over uw buurt.

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op Berichten over uw buurt. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. De bekendmakingen in uw buurt zijn ook te bekijken op een digitale kaart41 Sneakers Player Star Heren Ox Men Converse Zwart Maat 6xOwqR.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via zoek.overheid.nl. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Appingedam en andere lokale overheden dan automatisch.

App Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op outdoortrui maat Xxl volwassenen Regatta haidee rood gZwxtZ5qwhite Cloadfoam Slippers Unisex Maat Obsidian 1 Adidas Adilette 39 3.

Stan Smith Stan Smith Smith Wit 43 Wit Stan Adidas Adidas 43 Adidas IBOwqw8
1 Unisex Cloadfoam Adilette Adidas 39 white Obsidian Slippers 3 Maat

Niet gevonden wat u zocht?

Blauw Benassi 40 Nike Slippers Maat Jdi Unisex dIYwHqz4nw

Laat het ons weten!

Feedback formulier
Slippers Adilette Unisex 1 3 white Adidas Maat 39 Cloadfoam Obsidian
Velden met een * zijn verplicht
white 1 Unisex Maat 39 Adidas Cloadfoam Adilette 3 Slippers Obsidian