Pagina opties

43 Maat Dunlop Groen Kuitlaars Pvc
Groter
A A
Rayna 4xl Jas Grijs 48 Parka Winddicht Softshell Dames Bjørnson XA0WBq8ZZ
Wit Blue print Dames Maat Seven 44 Shirt wrwpgt87qx
Dunlop 43 Pvc Kuitlaars Maat Groen menu
HomeActueelBekendmakingen besluiten en gemeentelijke regelgeving
T Replay Beachwear M Oranje shirt Maat Uq65rq
Fleece Printer 5xl Bright Vest Sideflip Orang BRq5TR

De gemeente Delfzijl stelt regels/ regelgeving op en neemt besluiten die betrekking hebben op uw leefomgeving. Zo kan de gemeente bijvoorbeeld de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) herzien, of een vergunning geven voor een verbouwing of het kappen van een boom. Er kan ook een plan zijn voor een nieuwbouwwijk. Al deze regels en besluiten hebben invloed op/ veranderen uw omgeving. Wij moeten zorgen dat u dit op tijd kunt weten. Daarom maken we regelgeving en besluiten bekend op Eqt Adidas 40 Racing Sneakers Zwart Maat Dames 5qqSr. De meeste bekendmakingen en regels plaatsen wij, bij wijze van service ook in het huis-aan-huisblad De Eemsbode.

Waar kan ik bekendmakingen lezen?

Er zijn meer manieren om te zien welke gemeentelijke regels er zijn vastgesteld en over welke buurt een besluit is genomen:

-    Direct zoeken

De bekendmakingen van de gemeente Delfzijl u op Groen 43 Dunlop Pvc Maat Kuitlaarsde pagina Berichten over uw buurt. Vul uw postcode in en kies een afstand tot uw adres. Op deze pagina kunt u ook zoeken op een woord of op de kaart van de gemeente Delfzijl.

-    Een e-mail ontvangen

4xl maat sweethart groen volwassenen outdoortrui Regatta Pqfw6pnIp

Wilt u een e-mail ontvangen als in uw omgeving iets gaat veranderen, of wilt u op de hoogte zijn van nieuwe regelgeving (waar u zich aan moet houden)? Meld u dan aan voor Jack Phantom Pants Dames Off Marrakech Zip Outdoorbroek Wolfskin UrqOU6. U krijgt dan een e-mail als de gemeente Delfzijl een besluit neemt over uw omgeving. Zo bent u direct op de hoogte als uw buurman bijvoorbeeld verbouwingsplannen heeft.

-    Smartphone-app Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Als ik het niet eens ben met het besluit

Het kan zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Bij de meeste besluiten kunt u dan bezwaar makenMaat Leather Jack amp; 44 Reno Jones qxn1wST. Dat kan niet bij alle besluiten. Als dit wel kan, staat het altijd onder de bekendmaking. Daar staat ook tot wanneer de gemeente uw brief nog zal behandelen en naar welk adres u het bezwaarschrift moet sturen.

Groen Kuitlaars Pvc Dunlop 43 Maat

De gemeente Delfzijl publiceert officiële bekendmakingen op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Delfzijl publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Eembode. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service.

Bekendmakingen online inzien

De officiële bekendmakingen van de gemeente Delfzijl vindt u op de website Berichten over uw buurt.

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op Berichten over uw buurt. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. De bekendmakingen in uw buurt zijn ook te bekijken op een digitale kaartSneakers Heren Puma Zwart Maat 352634 44 ag5RwBx5q.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via zoek.overheid.nl. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Appingedam en andere lokale overheden dan automatisch.

App Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op outdoortrui maat Xxl volwassenen Regatta haidee rood gZwxtZ5qDunlop Groen Maat Kuitlaars Pvc 43.

14095 Bommel Maat Zwart Nette Van Floris Heren Schoenen 40 OXq1Rw
Maat Dunlop 43 Kuitlaars Groen Pvc

Niet gevonden wat u zocht?

Boots Leather Chelsea Leer Linate Cognac Travelin 41 Maat Heren xt5zIzpwq

Laat het ons weten!

Feedback formulier
Pvc Dunlop Kuitlaars Maat 43 Groen
Velden met een * zijn verplicht
Dunlop Maat Kuitlaars 43 Pvc Groen