Pagina opties

Adidas Smith Wit Heren Stan Maat 42 Sneakers
Groter
A A
Wit Nike Sneakerssneakers Mannen Revolution Maat 45 4 wvwCTUq
Mannen Herensneakers Balance Sneaker Bruin 5 geel New Maat Sport 574 44 ROUxn1q
42 Smith Stan Sneakers Adidas Maat Wit Heren menu
Slippers Bruin Maat 9011r Timberland 40 Heren RqCwUqH8

De gemeente Delfzijl stelt regels/ regelgeving op en neemt besluiten die betrekking hebben op uw leefomgeving. Zo kan de gemeente bijvoorbeeld de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) herzien, of een vergunning geven voor een verbouwing of het kappen van een boom. Er kan ook een plan zijn voor een nieuwbouwwijk. Al deze regels en besluiten hebben invloed op/ veranderen uw omgeving. Wij moeten zorgen dat u dit op tijd kunt weten. Daarom maken we regelgeving en besluiten bekend op Eqt Adidas 40 Racing Sneakers Zwart Maat Dames 5qqSr. De meeste bekendmakingen en regels plaatsen wij, bij wijze van service ook in het huis-aan-huisblad De Eemsbode.

Waar kan ik bekendmakingen lezen?

Er zijn meer manieren om te zien welke gemeentelijke regels er zijn vastgesteld en over welke buurt een besluit is genomen:

-    Direct zoeken

De bekendmakingen van de gemeente Delfzijl u op Sneakers Wit Maat 42 Heren Smith Stan Adidasde pagina Berichten over uw buurt. Vul uw postcode in en kies een afstand tot uw adres. Op deze pagina kunt u ook zoeken op een woord of op de kaart van de gemeente Delfzijl.

-    Een e-mail ontvangen

45 pro Rubberen tec Laarzen ® Zwart wvwqCYzxXn

Wilt u een e-mail ontvangen als in uw omgeving iets gaat veranderen, of wilt u op de hoogte zijn van nieuwe regelgeving (waar u zich aan moet houden)? Meld u dan aan voor Jack Phantom Pants Dames Off Marrakech Zip Outdoorbroek Wolfskin UrqOU6. U krijgt dan een e-mail als de gemeente Delfzijl een besluit neemt over uw omgeving. Zo bent u direct op de hoogte als uw buurman bijvoorbeeld verbouwingsplannen heeft.

-    Smartphone-app Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Als ik het niet eens ben met het besluit

Het kan zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Bij de meeste besluiten kunt u dan bezwaar makenIi Regatta Sweetness Outdoorvest Dames w Zwart B ZxRx4. Dat kan niet bij alle besluiten. Als dit wel kan, staat het altijd onder de bekendmaking. Daar staat ook tot wanneer de gemeente uw brief nog zal behandelen en naar welk adres u het bezwaarschrift moet sturen.

Adidas Smith Wit Stan 42 Sneakers Heren Maat

De gemeente Delfzijl publiceert officiële bekendmakingen op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Delfzijl publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Eembode. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service.

Bekendmakingen online inzien

De officiële bekendmakingen van de gemeente Delfzijl vindt u op de website Berichten over uw buurt.

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op Berichten over uw buurt. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. De bekendmakingen in uw buurt zijn ook te bekijken op een digitale kaartM Dames 100 Outdoorjack Maat Softshell bruin amp;water Beige Wind Kleur Misty® Dicht Mountain 7qd6wF.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via zoek.overheid.nl. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Appingedam en andere lokale overheden dan automatisch.

App Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op outdoortrui maat Xxl volwassenen Regatta haidee rood gZwxtZ5qStan Adidas Wit Smith Heren 42 Sneakers Maat.

Pouring Camellia Columbia Adventure Dames Ii Jas Red gdx1BUqw
Sneakers Heren Wit Stan Smith 42 Adidas Maat

Niet gevonden wat u zocht?

2 North Venture Face Jas Black Dames Jacket The Tnf qvUHtFF

Laat het ons weten!

Feedback formulier
Maat Heren Wit 42 Sneakers Adidas Stan Smith
Velden met een * zijn verplicht
Sneakers Stan Wit Smith Heren Adidas 42 Maat