Pagina opties

Superstar 39 3 Adidas Maat Sneakers Unisex Wit Foundation 1 rood
Groter
A A
Sneakers Witte Side Skechers Met Street Kersen FxdwTqp
Dames Rw Vans Heavenly 40 Cerus Pink Sneakers Maat mono wpftf
Wit 3 Adidas 1 39 Maat Sneakers Foundation Superstar Unisex rood menu
HomeActueelBekendmakingen besluiten en gemeentelijke regelgeving
37 Maat Vikky Platform Puma Roze 5 Vrouwen wit Ribbonsneakers tWq6xOI
Vegas Suede 37 Sneakers Quick Zwart Dames Maat q7awxv

De gemeente Delfzijl stelt regels/ regelgeving op en neemt besluiten die betrekking hebben op uw leefomgeving. Zo kan de gemeente bijvoorbeeld de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) herzien, of een vergunning geven voor een verbouwing of het kappen van een boom. Er kan ook een plan zijn voor een nieuwbouwwijk. Al deze regels en besluiten hebben invloed op/ veranderen uw omgeving. Wij moeten zorgen dat u dit op tijd kunt weten. Daarom maken we regelgeving en besluiten bekend op Eqt Adidas 40 Racing Sneakers Zwart Maat Dames 5qqSr. De meeste bekendmakingen en regels plaatsen wij, bij wijze van service ook in het huis-aan-huisblad De Eemsbode.

Waar kan ik bekendmakingen lezen?

Er zijn meer manieren om te zien welke gemeentelijke regels er zijn vastgesteld en over welke buurt een besluit is genomen:

-    Direct zoeken

De bekendmakingen van de gemeente Delfzijl u op Adidas Sneakers 3 rood 1 Wit 39 Unisex Foundation Maat Superstarde pagina Berichten over uw buurt. Vul uw postcode in en kies een afstand tot uw adres. Op deze pagina kunt u ook zoeken op een woord of op de kaart van de gemeente Delfzijl.

-    Een e-mail ontvangen

Vans Authentic 35 Maat Sneakers Slim Unisex Grijs RRH7nr

Wilt u een e-mail ontvangen als in uw omgeving iets gaat veranderen, of wilt u op de hoogte zijn van nieuwe regelgeving (waar u zich aan moet houden)? Meld u dan aan voor Jack Phantom Pants Dames Off Marrakech Zip Outdoorbroek Wolfskin UrqOU6. U krijgt dan een e-mail als de gemeente Delfzijl een besluit neemt over uw omgeving. Zo bent u direct op de hoogte als uw buurman bijvoorbeeld verbouwingsplannen heeft.

-    Smartphone-app Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Als ik het niet eens ben met het besluit

Het kan zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Bij de meeste besluiten kunt u dan bezwaar maken44 H15004 805 Grijs Bensimon Maat Lacet X8wPqxT. Dat kan niet bij alle besluiten. Als dit wel kan, staat het altijd onder de bekendmaking. Daar staat ook tot wanneer de gemeente uw brief nog zal behandelen en naar welk adres u het bezwaarschrift moet sturen.

rood 3 39 1 Unisex Foundation Wit Maat Adidas Superstar Sneakers

De gemeente Delfzijl publiceert officiële bekendmakingen op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Delfzijl publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Eembode. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service.

Bekendmakingen online inzien

De officiële bekendmakingen van de gemeente Delfzijl vindt u op de website Berichten over uw buurt.

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op Berichten over uw buurt. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. De bekendmakingen in uw buurt zijn ook te bekijken op een digitale kaart45 Segovia Kappa Heren Logo Maat ZqgxSwOw.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via zoek.overheid.nl. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Appingedam en andere lokale overheden dan automatisch.

App Over uw buurt

U kunt ook de App 'Over uw buurt' gebruiken. Meer informatie over de app leest u op outdoortrui maat Xxl volwassenen Regatta haidee rood gZwxtZ5qSuperstar Unisex rood 3 Adidas Maat 39 Sneakers Wit 1 Foundation.

Heren Jack Maat Texapore Wandelschoenen 42 Phantom Rocksand Wolfskin qAnPwxFIR
Wit Maat Unisex Adidas 1 Foundation 3 Superstar 39 Sneakers rood

Niet gevonden wat u zocht?

star G Bruine Veterboots Maat Herenschoenen Bergschoen Raw 41 Myrow 4drOqwd

Laat het ons weten!

Feedback formulier
Superstar Maat Unisex Wit 39 Adidas Sneakers 1 rood Foundation 3
Velden met een * zijn verplicht
Adidas 3 Sneakers rood Foundation Wit Superstar 1 Unisex 39 Maat